Title of a News Article

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun başlaması ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları genişletme ve iyileştirme çalışmalarından sonra Reyhanlı Mahallesinde mahalle içi yollarda stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Mahallede kullanıma elverişli olmayan sokaklarda stabilize yol çalışması gerçekleştiren ekipler, yol çalışmalarını en kısa sürede bitirip, Kırsal mahalleleri uzun ömürlü yollarla buluşturacaklarını duyurdu.

Viranşehir’in kırsal mahallelerinde daha yaşanılabilir koşulları oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe merkezindeki yol, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra Kırsal alanda da birçok mahallede yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

İlçe merkezi ve Kırsal alanda ekipler tarafından hummalı bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Başkan Ekinci, “Göreve geldiğimizde ilçe merkez ve kırsal alanda ciddi anlamda yol sorunu vardı, bunların çözümü önce araç filomuzu güçlendirdik, sonra da program ve plan dahilinde işe başladık. Allah'a çok şükür 3 yıl içerisinde hem merkez de hem de kırsal mahallelerde yol sorununu büyük bir ölçüde ortadan kaldırdık. Hedefimiz, daha fazla çalışarak yol sorununu kökten çözmektir. Bu doğrultuda hizmet çıtamızı her geçen gün daha da yukarıya yükseltiyoruz. Hemşerilerimizin rahat etmeleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyan Mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195