Title of a News Article

Viranşehir’de Yabani Ot Temizliği İçin Yoğun Mesai

Viranşehir’de Yabani Ot Temizliği İçin Yoğun Mesai
banner206

Viranşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde yabani ot temizliği için yoğun bir çalışma başlattı.
“Yeşil ve daha yaşanabilir bir Viranşehir” sloganıyla hareket eden Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında sokak, cadde, orta refüjler ve yeşil alanlarda bulunan yabani otlar etap etap temizleniyor. İlçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürüten ekipler,  parklarda bulunan çimler ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan kurumuş otlara da müdahale ediyor. 
Viranşehir genelinde uzayan yabani otların belediye ekipleri tarafından biçilerek görüntü kirliliğinin önüne geçildiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belirlenen program dahilinde ot biçme ekiplerinin çalışmalarını yaz boyunca sürdüreceğini söyledi. 
Başkan Ekinci, Viranşehir’deki park ve bahçelerin daha bakımlı olacağını belirterek, “Viranşehirli hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Yeşil ve daha yaşanabilir bir Viranşehir için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 
Bu arada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından eski araç lastikleri çiçek saksısı yapılarak yeniden kullanıma kazandırılıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195