Title of a News Article

Antrenmanda kavga ettiler

Antrenmanda kavga ettiler
banner206

Şanlıurfaspor’da, antrenman sırasında ikili mücadelede tartışma yaşayan Emmanuel Banahene ve Atilla Yıldırım’ın arasındaki husumet giderildi

Dün GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’da yarı alanda yapılan çift kale maçta tartışan ve aralarında itişme yaşanan Banahene ve Atilla’yı Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu Maruf Güneş ve Teknik Direktör Hüseyin Dağ bugünkü antrenmanda barıştırdı. Teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyen iki futbolcuda antrenmana katıldı.

Bugün yapılan Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından dar alanda kısa paslaşmalar ve ardından yarı alanda çift kale maç yaptı, neşeli geçen antrenmanın sonunda futbolcular açma germe hareketleri ile idmanı sonlandırdı.

Balıkesirspor maçı öncesi açıklama yapan Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, geçen hafta Trabzon deplasmanından çok güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, “Bu hafta çok kritik bir karşılaşmaya daha çıkacağız, inşallah 1461 Trabzon maçında olduğu gibi bu hafta da sahamızda 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Banahene ve Atilla Yıldırım’ın yaşadığı tartışmaya da değinen Güneş, “Türkiye’nin her kulübünde olabilecek tartışmalar, çok büyütülecek bir olay değil, ikili mücadele esnasında kendi aralarında ufak bir polemiğe girmişler, bugünde öpüşüp barıştılar, takım arkadaşları ve teknik heyetten de özür dileyerek olayı tatlıya bağladılar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195