Title of a News Article

Polise çiğköfteli destek...

Polise çiğköfteli destek...
banner206
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta, Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası polise yönelik yapılan bombalı saldırı sonucu 37'si polis olmak üzere toplam 44 kişi hayatını kaybetmişti. Şehit olanlar arasında Şanlıurfalı 4 polisten memuru da yer almıştı. Hain saldırı sonrası Türkiye de olduğu gibi Şanlıurfa’da ki Halkta PKK'ya tepkilerini dile getirmişti.
Urfalılar ise polisin moralini yerinde tutmak için kendi elleriyle çiğ köfte yoğurup onlara ikram etti. 

Terör örgütü PKK tarafından yapılan hain sadırı sonucu şehit düşen 44 kişi için tüm Türkiye yas tuttu. Yurdun dört bir yanında polisimin yanındayım mesajları veriliyor.
Şanlıurfalılar da bu konuya duyarsız kalmadı. Polisin yaşadığı acıyı bizlerde paylaşıyoruz diyen Urfalılar, İstanbul'da yaşanan saldırı sonrası polisin  yanında olmaya başladı. 37 polis, ve 7 sivilin şehit düştüğü bombalı saldırı sonrası, polisinin yanında olan Urfalılar, acılarını hafifletme ve paylaşma adına farklı etkinlikler yaparak onlara destek olmaya çalışıyorlar.

Yaşanan vahim olay sonrası hemen hemen hergün polisler yediden yetmişe vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Şanlıurfa'da, gerek karakollarda gerekse de uygulama noktalarında görevi başında olan polisleri yalnız bırakmayan duyarlı vatandaşlar, eli boş ziyarete gitmiyor. Gün içerisinde uygulama noktalarına giden çok sayıda vatandaş görevli polis memurlarına tatlı ikramında bulundu, bu akşam saatlerinde ise sürpriz çiğ köfte ikramı yapıldı. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şehitlik Karakoluna giden İş adamı Şeyh Müslüm Leventoğlu, burada arkadaşlarıyla birlikte çiğ köfte yoğurup polisimin yanındayım dedi. 

Acı olay sonrası, daha çok onların yanında olacaklarını ifade eden Leventoğlu, 'bizi kimse bölmeye kalkışmasın. Türk, Kürt, Arap, Alevi hepimiz kardeşiz. Polislerimiz de öyle. Onları bizi koruyup kolluyor. Bizlerde onların arkalarındaki güçleri destekçileri olmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı. 

Yaklaşık 10 kişilik bir ekiple Şehitlik karakoluna giden İş Adamı Leventoğlu, yoğurdukları çiğ köfteyi kendi elleriyle görevi başındaki polislere ikram etti. Burada Yoğurulan çiğ köfte, bir tek karakolda görev yapan polislere değil, Yenişehir Karakolu ve bazı uygulama noktalarında görev yapan polis memurlarına da ikram edilmek üzere yola çıktı. 

Polisine sahip çıkan sayısız duyarlı vatandaşın göstermiş olduğu bu ilgili alaka Emniyet yetkilileri tarafından takdirle karşılandı.

HABER-FOTO: ALİ UZUN







Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 23:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
mertcan
mertcan - 7 yıl Önce

maşşalah maşşalah polisimizin değeri ne güzel biliniyo Allah razı olsun ziyaretcilerden

SIRADAKİ HABER

banner195