Title of a News Article

Bilgin' Hedefimiz ilçemizi zirveye çıkarmaktır'

Bilgin' Hedefimiz ilçemizi zirveye çıkarmaktır'
banner206

Birecik TSO Başkanı Bilgin,yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı hayırsever iş adamı Sadettin Bilgin, yayımladığı yeni yıl mesajında 2021’in insanlığın bir an önce salgın Korona hastalığından kurtulmasını, barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Bilgin mesajında şunları kaydetti 'dünya ve Türkiye için önemli gelişmelere sahne olan Covit-19 salgını ile geçen bir yılı daha geride bırakırken, sevinçlerin, mutlulukların ve ümitlerin yeniden yeşereceği yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Birecik TSO olarak Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede İlçemizin ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. 2021 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, Fıratın incisi Birecik'i zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla çerçevesinde başta  tüm hemşerilerimizin ve üyelerimizin yeni yılını kutlar, yeni yılın ülkemize ve tüm islam alemine daha fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.”

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195