​AK Parti Artvin Milletvekili ve eski Bakan Faruk Çelik, memleketi Yusufeli’nde anlamlı bir hayra imza attı. Çelik, merhume annesi Hedise Çelik adına Yusufeli Merkez Sanayi Bölgesi’nde yaptırdığı mescidin açılışını gerçekleştirdi.

I M G 20260118 W A0031

Emel Koşar'ın eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu
Emel Koşar'ın eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu
İçeriği Görüntüle

​Yapımı tamamlanan ibadethane için düzenlenen açılış törenine; Faruk Çelik’in yanı sıra Yusufeli Kaymakamı Salih Başara, AK Parti Artvin İl Başkanı Ali Semih Aydemir, MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, AK Parti Yusufeli İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tekin, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Alkan ve Cengiz Fırat ile çok sayıda vatandaş katıldı.

I M G 20260118 W A0033

​Dualar eşliğinde açılan mescitte ilk cuma namazı yoğun bir cemaatle eda edildi. AK Parti Artvin İl Başkanlığı, anlamlı bağışından dolayı Faruk Çelik’e teşekkür ederek, "Bu güzel sadaka-i cariye vesilesiyle Sayın Bakanımızdan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Merhume Hedise Çelik’in mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu.

I M G 20260118 W A0034