Title of a News Article

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR?

Teknolojinin en son halini yaşadığımız son yıllarda yediden yetmişe herkesin elinde akıllı cep telefonları. Tabiki bu telefonlarda da kullanılan platformlar sosyal medya ağları. İnsanların gelişi güzel kullandıkları sosyal medya ağlarında çıkan artı 18 görüntüler ise, insanların ahlaksız ve edepsiz bir toplum olma yoluna sürüklüyor.

Tiktok başta olmak üzere facebook, instagram ve Twitter sosyal ağ mecraları milyarlarca insan tarafından kullanılmakta. Fakat bu sosyal ağlar ne kadar yararlı kullanılıyor? Kolay para kazanmanın yollarından birisi haline gelen bu ağlarda son dönemlerde çıkan ahlaksız ve edepsiz görüntüler sağlıksız bir toplum oluşmasına neden oluyor. Önce Tiktokta pornografi görüntüler şimdi Facebook platformunda çıkmaya başladı. Facebook ağının video izleme kısmında yer alan videoların içerikleri o kadar ahlaksız ki, insanlarda haya denen birşey bırakmıyor. Aldatmacalı ve belden aşağı anlatılan görüntülerin yayınladığı bu sosyal ağ platformlarını şiddetle kınıyorum. Kendini kaybetmiş bir gençlik, bu çıkan görüntülerle birlikte azda olsa ahlakları vardıysa bile onu da hepten kaybediyorlar. 

Yayın etik kullarına uymayan bu görüntüleri, izlemek yerine şikayetçi olmak emin olun hepimiz adına daha yararlı. Çünkü siz izlerseniz, çocuğunuz yakınınız eşiniz dostunuz herkes izler ve gittikçe çoğalır. Sağlıklı bireyler yetiştirme adına, sosyal medya ağlarını doğru kullanma adına girişimlerde bulunalım.

Kendinizi ve çevrenizi koruyun.

YORUM EKLE

banner195