Title of a News Article

Ayhan, Harran'da adım atmadık yer bırakmadı

Ayhan, Harran'da adım atmadık yer bırakmadı
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Atandığı günden bu yana temposunu düşürmeyen Vali Ayhan'ın son durağı Tarihi Harran ilçesi oldu.

Harran ilçesi ziyareti kapsamında ilçenin girişinde vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, dolu dolu geçen ilçe ziyaretine başladı.

Harran ilçesi ziyaretinde ilk durak kaymakamlık oldu. Harran İlçe Kaymakamı Cihat Koç'u ve kaymakamlık personelini ziyaret eden Vali Ayhan, burada bir süre personellerde sohbet edip çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

İkinci durak ise ilçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Görevi başındaki polisleri ziyaret eden Vali Ayhan, başarılar dileğinde bulundu. Akabinde ilçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

Harran ilçesinin turizmine katkı sunan projelerden birisi olan Kümbet Otel'i ziyaretinde incelemelerde bulunan Ayhan, otelin havuzunda yüzen çocuklarla bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

BELEDİYE BİNASINDA COŞKULU KARŞILAMA

Harran ilçesine yaptığı çıkarma ile ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Harran Belediyesi ziyaretinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve beraberindeki coşkulu kalabalığa teşekkürlerini ileten Vali Ayhan şunları söyledi;

"Bu samimiyetiniz, birlikteliğiniz daim olsun. İyi niyet ve birlik olduğu müddetçe hizmetlerin ve sorunların çözümü de çok daha kolay ve hızlı olacaktır. Sizlere bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum"

İlçede, Harran Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Vakfı ziyaretinde kadınların el işi yaptığı çalışmaları yerinde görmeyi fırsat bulan Vali Ayhan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

TÜRBE ZİYARETİNDE BULUNDU

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, adım atmadık yer bırakmadığı Harran ilçesinde türbe ziyaretinde de bulundu. Şeyh Hayati Harrani hazretlerinin türbesini ziyaret eden Ayhan burada bol bol dua etti.

İlçede semt pazarında ki vatandaşlarla da kucaklaşan Ayhan, bir vatandaşın evine konuk oldu. 

ŞEHİT AİLESİ UNUTULMADI

Babalar Günü'ne denk gelen Harran ilçesi ziyaretinde Şehit İbrahim Taş'ın ailesini unutmayarak bir ziyaret gerçekleştiren Vali Ayhan, baba Hüseyin Taş ve çocuklarıyla birlikte oldu.

Yaptığı ziyaretlerin ardından ilçedeki çalışmaları görme adına tarihi noktaları gezen Vali Ayhan, ilçe kaymakamı Cihat Koç'tan bilgiler aldı. Tarihi Harran Kalesi'den süren çalışmaları yerinde gören Ayhan akabinde kümbet evleri görmeye gitti. Boynuna puşu takan Ayhan, Harranlı kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde bulunan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden ve dünyanın ilk üniversitesinin bulunduğu Harran Ören Yeri'ni gezerek, alan hakkında bilgiler aldı. İnanç turizmi açısından önemli bir yere sahip olan Hz. Yakup Kuyusu'nu gezildi.

Son olarakta Harran gezimiz kapsamında, Vali Ayhan; görevi başında iken yaralanan Uzman Çavuşumuz İbrahim Çağla'yı evinde ziyaret etti ve durumu hakkında bilgi aldı. ailesine geçmiş olsun dileklerini iletildi.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195