Title of a News Article

Ayhan, Şutim esnafıyla buluştu

Ayhan, Şutim esnafıyla buluştu
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kent merkezindeki sebze ve meyve Hali'nde  esnafı ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Vali Ayhan'ın ilk durağı Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) oldu.

Burada Dernek Başkanı Kemal Sezer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ayhan bir süre sohbet ettikten sonra esnaf ziyaretine başladı.

Sebze ve meyve halinde faaliyet gösteren pazar esnafını tek tek ziyaret edip, komisyoncu esnafının hal hatırını soran Vali Ayhan, yapılan işler hakkında bilgiler aldı.

Her daim esnafın yanında olduğunu ifade eden ve ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Vali Ayhan, "Güzel Şanlıurfa'mız da iş, AŞ üreten, istihdam sağlayan, ülkemize katma değer oluşturan iş dünyamızın değerli insanlarını fırsat buldukça ziyaret ederek, onları daha yakından tanımaya ve ticari faaliyetleri hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz. İş dünyamızda, esnaflarımız önemli bir yere sahiptir. Onların dertlerini, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde görmek, çözüm üretmek bizim görevimiz. Ayrıca, esnaflarımızla yapmış olduğumuz güzel muhabbetler bize de keyif veriyor. Onlar iyi olursa, biz de iyi oluruz" dedi.

URFASTAR 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195