Title of a News Article

Ayhan, yaşlı bakım merkezini ziyaret etti

Ayhan, yaşlı bakım merkezini ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile kuruma bağlı Yaşam Yolu Bakım Merkezini ziyaret ederek vatandaşlara yönelik hizmetleri denetledi.

Vali Ayhan, kurum ziyaretleri kapsamında bu kez Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurum müdürü Hasan Bilici ve birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ayhan, ardından engelli vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Buluşmasında kurumlar arası ortak çalışmaya dikkat çeken Vali Ayhan, birimlerden özellikle vatandaşların her türlü sorununa karşı hassasiyet göstermelerini istedi.

Gün boyu yoğun temaslarını kuruma bağlı Yaşam Yolu Bakım Merkeziyle sürdüren Vali Ayhan, burada hizmet alan vatandaşlara yönelik çalışmaları denetledi. Yaşlı, engelli ve çocuk bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ayhan, derslikleri de gezerek etkinliklere katıldı.

Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Vali Ayhan, tüm kurumların vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmalarına devam edeceğini belirterek “Kurum ziyaretlerimiz sürecek. Her yaştan vatandaşını dinleyen, sorunlarına çözüm bulan ve devletin şefkatini anında yansıtan bir yapıyla Şanlıurfa’mızı aynı çatı altında buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2022, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195