Title of a News Article

Erin gitti, yerine kim bakıyor?

Erin gitti, yerine kim bakıyor?
banner206

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Şanlıurfa Valisi değişti. 5 yıla yakındır Şanlıurfa'da görev yapan Abdullah Erin'in yerine Sivas Valisi atandı. Başmüfettiş olarak merkeze alınan Erin'in yerine geçici olarak kim vekalet ediyor?

Resmi gazetede yayımlanan valiler kararnamesi sonucunda birçok ilin valisi değişti. Bu listenin başında ise Şanlıurfa yer aldı. 2017 yılında Şanlıurfa'da göreve başlayan Vali Abdullah Erin, yayımlanan kararname ile mülkiye başmüfettişi olarak valilik görevinden alınarak merkeze alındı. 

Şanlıurfa'nın yeni valisi ise Sivas Valisi Bayburtlu Salih Ayhan oldu. Abdullah Erin, başmüfettiş olması nedeniyle Şanlıurfa'dan ayrıldı, yeni Vali Salih Ayhan'ın ise Cuma günü göreve başlayacağı kaydedilmişti. 

Bu 2 günlük boşluk çerçevesince Şanlıurfa Valisi olarak Yardımcısı Abullah Abid Öztoprak'ın vekalet edeceği öğrenildi. Bu kısa zaman diliminde tüm yetki Öztoprak'ta olacak. 

19 Mayıs perşembe (Yarın) Şanlıurfa'ya gelecek olan Şanlıurfa'nın yeni valisi Salih Ayhan, Cuma günü Öztoprak'tan görevi devralacak.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195