Title of a News Article

Vali Ayhan basınla buluştu

Vali Ayhan basınla buluştu
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu sabah kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Şanlıurfa'ya atandığı günden bu yana 2 ayı geride bırakan Vali Ayhan, basın mensupları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

'Basın İle Biz Bize' adı altında bir program gerçekleştiren ve bu tür buluşmanın sık sık yapılacağını sözlerinde vurgulayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, geride bırakılan 2 ay içerisinde kentteki gözlemlerini aktardı.

Kentin genel durumu, ekonomisi, tarımı, turizmi ve birçok konu hakkında bilgilerini basınla paylaşan Ayhan, gazetecilerden gelen sorularla tek tek yanıt verdi.

Ayhan, "Bu güzel şehirde hizmet etmeyi Rabbim bize nasip etti, inşallah sizlerin de desteği ve duasıyla bunun hakkını verebiliriz. Bir şehir siyaset, iş dünyası, basın, sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğiyle güçlü bir dönüşümü yaşar. İnşallah ilerleyen dönemlerde 'Biz bize buluşmalar" kapsamında farklı meslek gruplarıyla da zaman zaman bir araya geleceğiz. Bu buluşmalarda kentimizle ilgili düşüncelerimizi paylaşıyoruz, onların taleplerini ilgili kurumlarımıza iletiyoruz. İnşallah basın mensuplarıyla da sık sık bir araya geleceğiz." Dedi.

Vali Ayhan'a burada Haliliye ilçesi Kaymakamı Metin Esen ve birim amirleri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2022, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195