Title of a News Article

Vali Ayhan dinledi, kurmayları not aldı

Vali Ayhan dinledi, kurmayları not aldı
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan geldiği günden bu yana deyim yerindeyse yerinde oturmuş değil. Bununla kalmayıp devletin tüm kamu kurumlarında ki müdürler ve personelleri de sıkı takibe alıp yaptıkları işlerle bizzat ilgileniyor. Mesai saati kavramına da dikkat ettiği gözlemlenen Valinin bu sabah yaptığı ise Urfa'da alışılmışın dışında bir hareket olduğunu gözler önüne serdi. 

Mesai başlangıç saati olan 08:00'da Valiliğe bağlı vatandaşların sorun ve taleplerini ilettiği Açık Kapı biriminde oturan Vali Salih Ayhan, kurmaylarıyla birlikte sorunları dinleyip tek tek nok ettirdi. Şanlıurfa'da birçok kamu kurumda işleyiş ağır mı ağır ilerlerken, kente yeni atanan Vali Salih Ayhan sayesinde hızlanmaya başladı. 

Filmleri aratmayan görüntülerin yaşandığı Şanlıurfa'da, Vali Salih Ayhan, geçtiğimiz günlerde bazı hastanelere ve kurumlara yalnız başına bir vatandaş gibi gittiği görülmüştü. Kısa sürede duyulan bu durumlar karşısında kamu kurumları her an baskın yiyebiliriz korkusuyla hareket etmeye başladıkları gözlemlendi.

VALİ AYHAN DİNLEDİ KURMAYLARI NOT ALDI 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Açık Kapı Birimi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi sabahın erken saatlerinde Valiliğe giden Vali Ayhan vatandaşların sorunlarını dinledi, kurmayları ise gelen talep ve sorunları tek tek not aldı. 08'de gerçekleşen bu olay sonrası Vali Ayhan vatandaşların takdirini kazandı.

Açık Kapı Birimine gelen çocuklarla yakından ilgilenen ve miniklere hediyeler veren Vali Ayhan, “Amacımız halkın sorunları ile birebir ilgilenerek çözümler üretmektir. Açık Kapı Birimimiz vatandaşımızın kendi evidir. Sorunu olan vatandaşlarımız aynen kendi evinde gibi gelip bizlere taleplerini iletebilirler. Birimin çalışmalarını yakından takip edecek ve her defasında bizzat katılmaya çalışacağım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195