Title of a News Article

Vali Ayhan, eğitim kurmaylarını topladı

Vali Ayhan, eğitim kurmaylarını topladı
banner206

Tarihin ilk üniversitesinin kurulduğu kadim toprakların başında gelen tarihi Şanlıurfa'nın kanayan yarası olan eğitimdeki başarısızlık, bugün bir kez daha masaya yatırıldı.

Şanlıurfa'nın yeni Valisi Salih Ayhan, bu sabah erken saatlerde Milli Eğitim Müdürlüğü kurmayları ile geniş kapsamlı yaptığı çalıştayda eğitimle ilgili önemli mesajlar verdi.

Şanlıurfa eğitim anlamında ne yazık ki ciddi bir yol kat edemedi. Her yıl açıklanan eğitim verilen Şanlıurfa son sırada yer alıyor. 

Bunun önüne geçilebilmesi adına bugün Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan olağan bir toplantı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, ilçe milli eğitim müdürleri, amirleri ve çok sayıda personel katılım sağladı.GAPTEM konferans salonunda düzenlenen toplantıda eğitimle ilgili  "İlimizin eğitimde çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini vurgulayan  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, "Bunun için hep birlikte çalışacağız. En büyük sorumluluğumuz, öğrencilerimizdir.' dedi.

"Öğretmen, öğrenci, veli ile olumlu iletişim kuramayan okul müdürünün başarı sağlayamayacağını belirten Valimiz Ayhan; "Odasından dışarı çıkmayan, yeniliklere kapalı idareci olarak değil, emanet edilen sorumluluğu ve vebali yüksek makamların bilinciyle hareket edilmeli" ifadelerini kullandı.

URFASTAR

Resim

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195