Title of a News Article

Başkan Çiftçi, Güne Esnaf Gezisi İle Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, güne esnaf gezisi ile başladı. Büyükşehir Belediyesi binası önünden başladığı gezisinde Ahilik Haftası dolayısıyla esnafa karanfil hediye eden Başkan Çiftçi, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan Çiftçi, Güne Esnaf Gezisi İle Başladı
banner206

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yaklaşık 810 yıllık geçmişi olan Ahilik Haftası etkinlikleri kentte birçok programlarla kutlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi güne esnaf ziyaretleri ile başladı. Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenecek programa katılmak üzere Büyükşehir Belediye binası önünden yürüyüş güzergahını kullanarak yola çıkan Başkan Nihat çiftçi, esnafla bir araya gelerek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ziyareti sırasında esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın gerek ekonomik anlamda gelişim göstermesi gerekse küçük ölçekli işletmelerin refah düzeyini daha da yükseltmesi anlamında kurumsal olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyledi.

Ziyareti sırasında Kapaklı Pasajı'nda esnafın sofrasına da konuk olan Başkan Çiftçi, "Toplumsal gelişmişliği ve refahı bir kez daha bizlere hatırlatan Ahilik Haftası'nda esnafın bizim için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Esnafı, vatandaşı, öğrencisi, gençleri ile birlikte kalkınmayı hedefleyen Urfa'mızda Ahilik Haftası dolayısıyla tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum" dedi.

Başkan Çiftçi, daha sonra ziyaretlerini sürdürerek Ahilik Haftası'nın kutlanacağı Haşimiye'deki programa geçti. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195