Title of a News Article

BİRİ'LERİNE BATIYOR!

Başarılı olmak için başarı arzunuz, başarısızlık korkunuzdan daha büyük olmalıdır. AK Parti Haliliye ilçe başkanlığından, Haliliye başkanlığına giden bu süreçte kimsenin baskısı altında kalmadan, özgüven ve başarısıyla her zaman adından söz ettirmeyi başaran kişidir Canpolat. Belediye başkanlığından bu güne kadar karamsarlık, ümitsizlik nedir bilmeyendir Canpolat.

Yapılan eleştiriler, karalamalar, iftiralar hiçbiri başkanı engelleyemedi aksine attığı kararlı adımlar, yaptığı hizmet ve başarılar daha da güçlendirdi. Hayatında hiçbir başarı gösteremeyen, bir adım öteye gidemeyenler, sayın Canpolat'ın başarılarını küçültmekle kendilerini teselli etmeye çalıştılar ve böyle de devam edecekler. Bu şuursuzlara bir haliliyeli olarak diyorum ki; yapamayacakları, hayal bile edemeyecekleri hizmetleri görüp, buna bilinçsizce iftiralarla engellemek yerine refah bir haliliye inşasında köstek olmak yerine destek olmaya davet ediyorum.

Sayın Canpolat'ın göreve geldiğinden bu yana sosyal devlet, sosyal belediye anlayışıyla yaptığı birçok hizmet vardır ki, bunun en güzel örneklerinden, hizmete koyduğu sosyal yardımlaşma merkezleri, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, daha hızlı ve yerinde hizmet verebilmek adına devreye koyduğu 24 saat beyaz masa çalışma hizmeti, hızlı hizmet köylere kadar hizmeti götürebilmek adına filosuna kattığı 183 araç, ve en önemlisi bir öğretmen olarak sayın başkana teşekkür borç bilip, müteşekkir olduğum, veliyi bir müşteri gibi gören eğitim kurumlarına inat, maddi durumu olmayıp kurslara gidemeyen hayallerini erteleyen gençlere yönelik ücretsiz bir şekilde alanın da uzman eğitmenler tarafından gençleri hayallerine ulaştırmak için eğitim kursları açan Canpolat'ın, sadece gençlere değil, Haliliye kadınlarına,hem meslek öğreten,hem iş kapısı açan, hem de zamanan geçirmelerini sağlayan millet evlerini açması, sayın Canpolat'ın ne denli hizmet aşkı ile çalıştığının göstergesi değil midir? Nice hizmetlerini yazmaya, sözlerin kifayetsiz kalacağı, başkana teşekkürün hizmetleri karşısında nafile olacağı bir durumda halen iftiralar atıp, hizmetlerini görmezden gelip, küçültmeye çalışmak nankörlüğünden vazgeçip, hizmetlerini takdir edip motivasyonunu yükseltip asla elinizdeki bu değeri kaybetmemek için, elimizi taşın altına koymalıyız. Eğer gayeniz halen karalamak ise sizlere diyecek tek söz, it ürür kervan yürür. Sayın başkan evet Haliliye belediyesi batıyor. Yaptığınız hizmetler, haliliye belediyesinin aşkla çalışmaları, sizi her kesimde güçlendirdikçe bu birilerine batıyor. Yolun açık ömrün uzun olsun. Değerli okurlarım bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle sevgi ve esenle kalın.

YORUM EKLE

banner195