Title of a News Article

HAYALİMİZ GERÇEK OLACAK MI?

Buradan öncelikle Şanlıurfaspor'a gönül vermiş cefakar taraftarlara, takımın çıkarı menfaati uğruna gecesini gündüzüne katarak emek sarf eden yönetimden tutunda çaycısına kadar olan gönül dostlarına selam göndermek istiyorum...

'Bir Hayalimiz Var' sloganı ile bu yıl sezona başladık. İyi de başladık...

Geçtiğimiz yıl küme düşmemeye oynayan Şanlıurfaspor, dün akşam hayalini gerçekleştirmek için sahaya çıktı. Takım gerçekten çok değişmiş. Teknik direktörümüz Gürses Kılıç ile ligde kalmayı başaran bu takım bu sene rakiplerine kök söktüreceğe benziyor. İnşallah ta öyle olur...

Sil baştan kurulan kadroda yer alan genç futbolcular, Urfalıların hayalini gerçekleştirmek için oynamaya başladılar. Bunu da dün akşam gerçekten biz taraftarlar olarak gördük. İnanmışlığın haritası dün akşam sahaya öyle bir yansıdı ki, çok heyecanlı ve zevkli bir karşılaşma olmasına vesile oldu. 

Ankara Demirspor'u GAP Stadyumunda konuk eden Şanlıurfaspor, rakibine deyim yerindeyse hiç acımadı. Maçın ilk yarısında rakibine karşı fiziki ve oyun üstünlüğünü koruyan sarı yeşilli ekip gol bulamadı. Lakin ikinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Urfaspor oldu ve beklenen gol 56 dakika da kontra ataktan geldi. Özgür Can Özcan Şanlıurfaspor'un bu sezon ki ilk golünü atan isim oldu.

Sahada oynanan oyun taraftarları bir an olsun oturtmadı. Çünkü şanlı taraftar böyle bir oyuna gerçekten hasret kalmıştı. Atılan 1 golün ardından geriye yaslanmayan ve gol arayışlarını sürdüren sarı yeşilli takım 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Olsun, 1 olsun bizim olsun dedik ve öylede oldu. 

Genç, dinamik, zeki bir kadro ile lige başlayan Şanlıurfaspor galibiyetle herkese merhaba dedi.

Umut ediyoruz ki, tüm maçlarımız böyle zevkli ve galibiyetle sonlanır. Yönetimin vermiş olduğu emeklerin karşılığı inşallah şampiyonlukla sonuçlanıyor. 

Bu sezon hayalimizi gerçekleştirdiğimiz yıl olsun. Lig, uzun ve çetin! Vurduğumuz gol olsun, 1-0 olsun bizim olsun. 

Allah'ın izniyle bu sezon inşallah şampiyon olacağız.

Allah nazarlardan korusun...

YORUM EKLE

banner195