Title of a News Article

Tiktok gençleri uçuruma sürüklüyor

Sosyal medya ağlarından birisi olan Tiktok uygulaması tam anlamıyla zıvanadan çıktı. En çok para dağıtan ağ olan tiktokta, afedersiniz ama orasını burasını açan herkes para kazanıyor. Bu düşünce ile hareket eden Z kuşağı resmen beyinlerini yitirip uçuruma doğru sürükleniyor. 

Memleketimin gençlerinin hali duman valla..

Ben buradan anne babalara seslenmenin yanı sıra direk olarak çürüyüp giden gençlere sesleniyorum. Yaptığınız yaptıklarınız size yakışmıyor. Size yakışmadığı kadar ailenizi ve sevdiklerinizi de aynı kefeye koyup yakıyor. Adabınla çalışıp, el emeğinle, alnının teriyle para kazanmak varken, neden bu saçma programda saçma sapan hareketlerini milletin gözüne sokmaya, helal olmayan parayı kazanmaya çalışıyorsun. Sana hiç yakışıyor mu, kendine yakıştıyor musun gerçekten, en azından cuma günleri gittiğin cami avlularında yaptığın hareketler.?

Sorsak beş vakit namazdasınız, sorsak Elhamdüllilallah Müslümansınız. Doğru bende beş vakit namazımı adam akıllı kılmıyorum. Lakin beynimi yitirmedim. Allah'ın bize bahşettiği düşünmemize sebep olan fikri kullanmaya yönelik aklımı çalıştırıyorum. 

Siz hangi akla mantığa sığarak; ayakkabınızı çıkarıp içerisine girdiğiniz, oraya girince sükuta kapandığınız, kutsalımız olan Kur'an-ı Kerim'in zikredildiği, İslam'ın 5 şartından biri olan namaz kıldığımız mekanın avlusunda nasıl olurda bu tür hareketler sergilersiniz nasıl. Bunu yapabilmeniz için gerçekten aklınızı yitirmeniz gerekiyor.

GENÇLER... Gelin vazgeçin bu sevdadan. 

Bir Müslüman evladına yakışır hareket sergilemeniz sizleri toplumda zenginleştirir. Ha illa cebinize para girecek bir kaide yok ama gönülleriniz emin olun herkesin parasından daha zengin eder sizi.

Yazık ediyorsunuz kendinize gerçekten üzülüyorum. İzleyin yine izleyin ama kendinize yakışır türden izleyin, örnek alınacak hareketler sergileyin. 

Buradan sizlere çokça dua ediyorum....

Allah'a emanet olunuz..

YORUM EKLE

banner195