Title of a News Article

Türkiye vazgeçmemelidir...

Türkiye ve ABD arasında S-400 tartışması, İstanbul seçimleri, ekonomik kriz ve İran’a uygulanan ambargo  tüm bu yaşananların Türkiye’nin  bir işgalle karşı karşı karşıya kaldığını göstermektedir.

15  Temmuz darbe girişimi ile Türkiye’de arzuladıklarını başaramayan ABD, İsrail ve AB’nin bu arzularından  vazgeçmiş değiller.

Bugün yanı başımızda  yaşanan tüm gelişmeler Türkiye'ye yönelik bir askeri operasyonu işaret ediyor.

Türkiye'nin bir güvenlik tehdidi altında .

Türkiye'ye yönelik bir askeri operasyon olduğunu hisseden Devletimiz, S 400’leri almakta kararlı.

Ülke olarak bir yılda iki seçim atlatıldı. Biz seçimlerle uğraşırken, ABD yanı başımızda Türkiye'ye yönelik karanlık senaryoları için faaliyetlerini sürdürdü, Teröre desteğini artırdı. 

Ak Partiye karşı, Muhalefetin ortaya koyduğu tavır, bir araya gelemezler denilen partilerin ittifakı, İstanbul seçimlerinde yaşanlar ve İptal edilmesi, Urfa’nın karşı cephesinde Suriye’de ki ABD varlığının artarak devam etmesi, Akdeniz'de enerji şavaşı, PYD-PKK ve DEAŞ terör örgütlerinin artan faaliyetleri, Şehitler veriyoruz olmamız ve Dövizin hızla değer kazanması Türk Lirası'nın değer kaybetmesi enflasyonun artması,  bir araya koyduğumuz zaman  Türkiye'nin çok ciddi bir tehdit altında olduğunu düşünmek lazım.  Özellikle vatandaşın cebine dokunulduğu zaman halk rahatsızlığını dile getirecektir. Yaklaşık üç yıldır Türkiye üzerinde oynanan oyunların bir Benzeri de bugünlerde Venezuela ve İran'a yapılan olaylara çok benziyor.

Venezula ve İran’da yaşananların bir ortamını da Türkiyede yapmak istediklerini ABD sık sık dile getiriyor ve halk üzerinde aynı senaryoyu harekete geçirmek istiyorlar.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın  S-400’leri almak için verdikleri mücadeleyi desteklemek lazım. Ülkenin selameti ve bölünmemesi için Muhalefet Liderlerinin de bu konuda ortak karar almasını ve kesin tavır sergilemelerini arzuluyoruz. S-400'ler  bir savunma sistemi,Türkiye'de işgali önler. ABD S-400’lere karşı olması Türkiye’nin dostu olmadığı ispatlamıştır.  Bana göre, ABD Türkiye'ye askeri olarak müdahale etmek için zemin hazırlıyor.İstanbul seçimlerini ‘ not olarak’ alıyoruz açıklaması Türkiye’yi Batı’ya karşı küçük devlet konumuna düşürmek istemesinden öte bir açıklama değildir.

İran ve Venezuela’yı içerden ve dışarıdan sıkıştıran ABD, Türkiye’yı dışarıdan sıkıştırıyor, içeriden ise  destekçi arıyor. Bu destekçi olacak bekleyip göreceğiz, Bu desteği ise ekonomik kriz ve İstanbul seçimleri sonucuna göre şekillendirmek isteyecektir.

Dört bir tarafı düşmanlarla çevrili Ülkemizin İç çekişmeler ve kavgalarla harcayacak bir saati yoktur.Öncelikli olarak, iç’te birliktelik sağlanmalı, ötekileştirme ve siyasi kavgalar sona ermeli. Ülkede bazı şeyler doğru gitmiyorsa derhal önlemler alınmalı. Yeni bir kabine revizyonu şart. Ekomomik çevrelerin istemediği isimlere ısrar etmenin bir anlamı yok. Muhalefet cephesine biraz kulak verilmelidir. 

İstanbul seçimlerinde ise çıkacak olan sonuca saygı duyulmalıdır.  Batı’ya inat birliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

S-400 saldırı silahı değil, tamamen savunma silahı. ABD'nin bu silaha karşı ürettiği tezler doğru değil. Türkiye önümüzdeki dönemde yaşanacak olan krizlerin dünyayı sarsacak kadar büyük boyutta olduğunu görüyor. O yüzden de S-400'lerin alınmasıyla ilgili istek ve arzusunu yineliyor ve almakta kararlı. 

Kim ne derse desin, Türkiye mutlaka S-400’leri halkının can ve mal güvenliği için almalıdır. Bu konuda Hükümete ise tam destek verilmelidir.

Açık ve net söylüyorum;

Her kim ki “S-400’e ne gerek var” diyorsa, bilin ki Türkiyeye saldırmak isteyenlerin işbirlikçisidir.

Yeniden görüşmek dileğiyle...

YORUM EKLE
YORUMLAR
yazım kuralları
yazım kuralları - 5 yıl Önce

yazım kurallar felaket çiğnenmiş..

demiray çavdar
demiray çavdar - 5 yıl Önce

kardeşim benim seni çök özlemişim .aynen katılıyorum

banner195